Hoppa till sidans innehåll
Foto: Malin Vestergren

Systrarna Elfstrand kommer till MeRK

18 OKT 2017 18:18
  • Uppdaterad: 01 NOV 2017 20:21

Emma och Anna Elfstrand är två hästtokiga systrar som driver bloggen elfstrands.se, vilket är en av Sveriges största hästbloggar. De driver även Nordens största ridsportkanal på Youtube där de har över 28 000 prenumeranter. På bloggen och på Youtube delar systrarna med sig av allt från himmel och jord, och genom gråt och skratt. De låter oss ta del av deras vardag, både med och utan hästar. På Youtube-kanalen får vi se konkreta tips på häs...tskötsel samt dressyr- och hoppövningar. Vi får åka med systrarna på tävlingar och de gör också många roliga utmaningar. Tjejerna har egna hästar och de anordnar ibland Pay&Jump och Pay&Ride på sin gård. Systrarna Elfstrand har verkligen tagit internet med storm! Lördag 18 november gästar Emma och Anna Melleruds Ridklubb under en heldag.

På morgonen/förmiddagen kommer de att hålla två föreläsningar. Den ena riktar sig till de nyfikna och kommer att handla om deras resa med bloggen, Youtube och alla roliga äventyr de fått göra tack vare det. Den andra riktar sig till ryttare i alla åldrar, men kanske främst ungdomar och handlar om mobbning i stallet. Mellan de båda föreläsningarna kommer det att finnas tid för mingel, fika och frågor. Vill man lyssna på en föreläsning kostar det 100 kr, men vill man lyssna på båda föreläsningarna kostar det 150 kr/person.

På eftermiddagen/kvällen kommer det att finnas möjlighet att vara med på träningar i hoppning för Emma och Anna. Både ridskoleryttare och privatryttare är välkomna och träningarna kommer att ske i grupper. Det är begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller, så glöm inte att anmäla dig i tid. När det gäller ridskoleryttare på ridskolehäst får man gärna lämna önskemål på vilken häst man vill ha. Vi hoppas kunna lösa det så att ni blir nöjda! Att vara med på en träning kostar 250 kr/person.
OBS! Blir det många anmälda kommer det att finnas en reservlista som utgår från i vilken tid ryttarna anmält sig. Precis som vid andra träningar är anmälan bindande vilket innebär att ordinarie ryttare som avanmäler sig får stå för kostnaden ifall reserv inte finns.

Eftersom det blir en heldag kommer det att finnas möjlighet att köpa lunch. Dagens lunch kommer att vara tacos och det kostar 50 kr/person. Önskar man att äta lunch måste det anmälas innan för att vi ska kunna planera inköp.


Priser:
Föreläsning: 100 kr/person för en föreläsning, 150 kr/person för två föreläsningar.
Lunch: 50 kr/person
Träning: 250 kr/person

Föranmälan krävs

Du anmäler dig via SMS eller e-mail på 070- 749 87 03 eller This is a mailto link. I din anmälan skriver du ditt namn och ålder. Du skriver också vilken eller vilka delar du vill anmäla dig till. Även om du enbart önskar att vara med på föreläsningarna vill vi att du anmäler dig i förtid. Om du önskar att vara med på träningen skriver du också din hästs namn, eller namnet på den häst du önskar att rida. All betalning sker på plats. Vi tar både kontanter och Swish.

Skribent: Anna Rydberg
Epost: This is a mailto link

 

När du ändå handlar på nätet - handla ovan och stöd Melleruds Ridklubb!

 

 

 

sisu

 

 

 

 

 

Tre Hästar Kungälv sponsrar MeRK

www.trehastar.se

 

 

Ankis Hästhälsa sponsrar MeRKs hästar
Anki är leg hästmassör och är också certifierad kraniosakralterapeut
tel: 070-1748412

 

Postadress:
Melleruds RK - Ridsport
Rearsbyn, Järn
46493 Mellerud

Kontakt:
Tel: 053041000
E-post: This is a mailto link

Se all info