Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Melleruds Ridklubb är en ideell förening som bildades 1975 och har sedan 1986 haft sin verksamhet på gården Rearsbyn söder om Mellerud. Ridskolan har idag ca.80 ridande elever i veckan till detta kommer träningar och tävlingsverksamhet.  Målet är att ha en så bred verksamhet som möjligt där alla, oavsett gren inom sporten ska känna sig välkomna


Vi har ett stall med plats för 14 hästar och  ett stort ridhus med cafeteria för ett trettiotal fikasugna, stora hagar och paddockar i fin miljö, allt sammantaget har vi därför haft och har en mycket positiv utveckling i klubben.

För att underlätta för både föräldrar, barn & ungdomar så har vi anlagt en gång & cykelväg, den utgår ifrån Auktionshallen / Melleruds kommunförråd, på ett litet "kick" är du på stallbacken i Rearsbyn strax söder om Mellerud. (Denna väg är till största delen fri från trafik, och därför kan alla riskfritt ta sig till hästarna på egen hand)

Anläggningen är besiktigad och godkänd av Svenska Ridsportsförbundet, och har givetvis alla erforderliga försäkringar.

Vi är därför ganska säkra på att vi har något att erbjuda dig, gammal som ung, kom ut till oss och titta, eller kontakta oss på telefon 0530-41000 eller 0728438309.

Uppdaterad: 10 APR 2017 12:50

 

När du ändå handlar på nätet - handla ovan och stöd Melleruds Ridklubb!

 

 

 

sisu

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Melleruds RK - Ridsport
Rearsbyn, Järn
46493 Mellerud

Kontakt:
Tel: 053041000
E-post: mellerudsridklubb@ou...

Se all info